HVR is CRKBO geregistreerd

Om een communicatieve organisatie te worden moet je echt begrijpen wat er in de omgeving gaande is, stevig verbonden zijn met alle partijen die ertoe doen en de juiste bewegingen op gang kunnen brengen, bij anderen en bij jezelf. Dit vraagt mensen met de juiste competenties, op alle niveaus: bij leidinggevenden, medewerkers en communicatiespecialisten. Allen moeten zij kunnen inspelen op de steeds veranderende strategische en tactische uitdagingen van de organisatie.

HVR ondersteunt bij de groei naar een communicatieve organisatie. Onze dienstverlening is per definitie tijdelijk. Het gaat er immers om dat onze opdrachtgevers zélf communicatiekracht ontwikkelen. Bij HVR bieden we daarom naast strategisch advies ook professionele opleidingen en trainingen. Met deze opleidingen en trainingen ondersteunen we de ontwikkeling van individuen of afdelingen op weg naar (meer) communicatief inzicht en gedrag.

HVR is als opleidingsinstelling sinds december 2014 ingeschreven bij Centraal Register Korte Beroepsopleiding (CRKBO) en is daardoor een geregistreerde instelling volgens de Europese btw-richtlijn. Dit heeft tot gevolg dat onze opleidingen en trainingen vrijgesteld zijn van btw. De registratie betekent ook een erkenning van de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen.

HVR Groep