HVR Group

Ons bureau heet van oorsprong HVR (sinds 1953). De letters staan voor de namen van de oprichters: Hund, van Vleuten en van Remund. Lang deden we alles in ons eentje. Maar in de economie van morgen kan geen enkele organisatie zijn doelen meer op die manier bereiken. Samenwerken wordt de norm. Dat houden wij onze opdrachtgevers voor.

Dan moeten we daar zelf ook naar leven. Wij zijn voor onze opdrachtgever wel het aanspreekpunt. Maar we doen het zelden alleen. Vaak stuiten we op vragen die alleen een specialist kan oplossen. Bijvoorbeeld als er persoonlijke of psychologische begeleiding nodig is bij professionele ontwikkeling. Of als er systeemanalyses nodig zijn bij organisatieontwikkeling. Bij het creëren van onze innovatieve tools werken we met externe programmabouwers en analisten. En we hebben een ‘group’ (netwerk) van gespecialiseerde makers van instrumenten als websites, apps, online platforms en campagnes, games, infographics, film, video en grafische producten.

Zo werken we intensief samen met bedrijven en personen die heel goed zijn in die stukken van de bouwtekening die wij minder beheersen. We hebben ze daar op geselecteerd en we staan in voor de kwaliteit die ze leveren. Ze kennen en delen onze visie op communicatieve organisaties. We hebben geregeld bijeenkomsten en ontwikkelsessies met deze professionals. Zo bouwen we verder aan een aanbod dat zijn weerga niet kent in ons land. Dát is de HVR Group.

Bekijk hier onze vaste samenwerkingspartners, die onderdeel uitmaken van de ‘group’.

HVR Groep