Communicatie is te belangrijk om het aan een extern bureau over te laten. Of aan een aparte afdeling. Iedereen communiceert. Een echt communicatieve organisatie weet de verbindingen met haar omgeving of markt duurzaam stevig en tweezijdig te maken. Bouwt duurzame relaties. Je wordt wendbaarder en flexibeler en weet beter in te spelen op wat anderen van je vragen. Maar dan moet iedereen daar aan meedoen.

Wij helpen bedrijven en instellingen in hun ontwikkeling naar zo’n organisatie. De kennis en ervaringen die we opdoen delen we graag. En we zijn benieuwd naar ervaringen van anderen. Want de omslag is vaak groot en de ontwikkelingen staan niet stil. Daarom zijn we een pilot gestart waar we jou graag voor uitnodigen: het HVR Kennisplatform Communicatieve Organisaties.

Het is bedoeld om te inspireren, te verbinden en te prikkelen. Wij zullen het voeden met actuele content over de communicatieve organisatie. Vanuit onze eigen ervaringen en met hulp van onze Group -leden en van bijvoorbeeld vooroplopende wetenschappers en praktijkmensen. Maar we zijn ook benieuwd naar jouw ideeën, suggesties, vragen, twijfels en opinies. Als je met je muis over de afbeeldingen hieronder beweegt, zie je de thema´s van de artikelen. Wil jij deel uitmaken van onze pilot? Stuur een mail naar info@hvrgroup.nl. Dan sturen wij je de inloggegevens. En kun jij meteen beginnen met delen. Of je laten inspireren.  

HVR Groep