Issue- en stakeholdermanagement

Stakeholdercommunicatie nieuw

Hoe staan uw klanten tegenover uw organisatie, uw producten en diensten? Hoe oordelen burgers over uw beleid? Welke invloed hebben opinieleiders? Of de pers? En welke positie nemen andere stakeholders in? Uw eigen medewerkers bijvoorbeeld. Of overheid en politiek. Hoe slaat u een brug met al die stakeholders?
Issue- en stakeholdermanagement mag geen tasten in het duister zijn. Het moet gefundeerd zijn op kennis van de feiten en een grondige analyse van het veld. Zodat u telkens de juiste strategische en tactische beslissingen kunt nemen. Gelukkig is dat vandaag de dag heel goed mogelijk. Met nieuwe, heldere instrumenten.

HVR begeleidt opdrachtgevers in het ontwikkelen van issue- en stakeholdermanagement. We hebben instrumenten ontwikkeld die onze opdrachtgevers greep bieden op hun omgeving, zoals de HVR Field Map, de online ‘landkaart’ die permanent en dynamisch de posities in beeld brengt van alle relevante stakeholders. En de People Analytics die inzicht geven in de kwaliteit en omvang van de interne en externe netwerken.

Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Facebook0
HVR Groep