Harry van de Pol

Harry van de Pol

‘Ik nodig je uit om er te zijn.

Eerst binnen, dan buiten.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiel

Harry is open, enthousiast en betrokken. Hij heeft een groot vermogen om dichtbij te komen zonder bedreigend te zijn. Hij weet mensen te inspireren en aan het denken te zetten. Praktisch en prikkelend. Maar ook confronterend en verrassend. Hij is bijzonder vindingrijk als het er om gaat van het werk zelf een leeromgeving te maken die uitnodigt om nieuw gedrag te laten zien.

Wordt blij van

Veel zoals: buiten zijn, kinderen, staren in een vuur, schrijven, praatjes maken, echt contact, verwondering, spelen, ontroering, sporten, bergen en het leven in het algemeen.

Expertise

Harry is inspirator, trainer en coach. Onder de indruk van wat luisteren met mensen doet schrijft hij de bestseller ‘Harthorend, luisteren voor professionals’. Hij werkt bij vanbinnenuit aan het vergroten van het luisterend vermogen van mensen en organisaties. Centraal in zijn werken staat de overtuiging dat je nooit persoonlijke voldoening bereikt als je alleen zelf aan je trekken wilt komen. Alles wat Harry doet is er daarom op gericht mensen (en organisaties) van binnenuit te bewegen zich betekenisvol voor anderen in te zetten.

Kijk op www.vanbinnenuit.nl voor meer informatie.

Peter over Harry

De grootste les die ik van Harry heb geleerd: Luisteren is geven. Niet ontvangen. Ga maar eens na bij jezelf: als iemand écht naar je luistert en verbinding met je maakt ervaar je dat als een cadeautje. Wij zijn trots dat Harry er ook is voor jou. In onze ontwikkeltrajecten brengt hij luisteren terug op de werkplek.

Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Facebook0
HVR Groep