Mark van Vuuren

Profiel

Een vakidioot die kickt op organisatieprocessen, onderzoek en menselijke interacties. Inspirerende hoofddocent, nieuwsgierige onderzoeker en gedreven opleidingsdirecteur Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente.

Wordt blij van

Gezin (vrouw, zoon en dochter), ideeën (boeken en gesprekken), Zwolle (PEC en kerk), reisbestemmingen en kijken naar mensen die iets doen waar ze heel goed in zijn.

Expertise

Meedenken met professionals die vragen hebben over ontwikkelingen in hun vakgebied. Vertalen van wetenschap naar praktijk – en andersom.

Werk

Met de kennis van nu nadenken over de organisaties van morgen. Versterken van het netwerk tussen de HVR Group en de Universiteit Twente. De associatieve gekte als brug tussen bibliotheek en bedrijf.

Peter over Mark

Mark van Vuuren is een van de meest inspirerende en innovatieve kenniswerkers in ons vak. Bij de Universiteit Twente staat hij aan de wieg van een totaal vernieuwde communicatieopleiding. Hij leert anderen om verder te kijken en buiten gebaande paden te durven lopen. Niet voor niets kozen zijn studenten hem al jaren achtereen als ‘teacher of the year’. Bij de trainingen en opleidingen die wij verzorgen zal hij ook inspirator zijn. En met zijn studenten werken we aan onderzoek en ontwikkeling. Eerder werkten zij al mee aan innovatieve tools, zoals Twiser, het HVR – instrument dat de kwaliteit van relaties meet.

Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Facebook0
HVR Groep