Ilse Nijholt

Ilse Zwart-Wit

“Waar verschillen te zien zijn, zijn ook overeenkomsten te vinden.”

Profiel

Nieuwsgierig, analytisch en nuchter. Loopt warm voor maatschappelijke vraagstukken en ingewikkelde en gevoelige kwesties. Gaat graag op onderzoek uit om tot de kern van een probleem te komen, maar verliest de mens daarbij niet uit het oog. Is omgevingsbewust en kijkt met een open blik de wereld in.

Wordt blij van

Lange zonnige zomerdagen, stranden en bossen, boeken, uitgebreid koken en eten (lasagne, moussaka!), concerten en festivals, de zaterdagkrant met koffie, (absurde) humor, hardlopen en squashen.

Expertise

Analyseren en onderzoeken om tot nieuwe en verrassende inzichten te komen. Maakt complexe (beleids)materie inzichtelijk en werkt secuur. Heeft oog voor de omgeving en belangen, zonder het overzicht te verliezen.

Werk

Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat, Provincie Noord-Brabant