Vereniging van Kredietunies in Nederland (VKN)

VKN - liggend

Het is in deze jaren steeds moeilijker voor (mkb) bedrijven om krediet te krijgen bij de traditionele banken voor investeringen, uitbreiding of groei. Sinds de bankencrisis vinden ze de deur van hun bank vaak op slot. Daarom zoeken bedrijven nieuwe oplossingen. Een van die oplossingen is het opzetten van een kredietunie. Daarin helpen ondernemers elkaar, met geld, met ervaring en met begeleiding. Kredietunies zijn coöperaties; de leden zijn de baas. De Vereniging van Kredietunies in Nederland (VKN) helpt overal in het land ondernemers bij het opzetten van kredietunies  Inmiddels al op meer dan 100 plekken. HVR ondersteunt de VKN bij de positionering en profilering, bij netwerkvorming en relatiemanagement.