Online

Creativiteit stimuleren? Check deze 11 HVR-tips

ma 12 juni 2017 - DOOR Hanna van Woerden
Terug naar overzicht

Als contentmanager ben ik dagelijks bezig met het creëren van content. Een informatieve tekst, veelzeggend beeld of een combinatie van beide. Ik vind het geweldig om creatief bezig te zijn en goede concepten te bedenken.

Inspiratieloos

Maar ook als contentmanager ben ik soms even inspiratieloos. Creativiteit komt in vlagen, bij mij bijvoorbeeld vaak ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat. Maar stel ik heb overdag een goed idee nodig, wat doe ik dan? Hoe kan ik mijn creativiteit stimuleren? En wat doen de andere HVR-collega’s om dit probleem op te lossen? Check hier welke tips wij als HVR geven om jouw inspiratierivier weer te laten volstromen!

Creativiteit stimuleren: hoe doe jij dat?

Wat doe jij om weer nieuwe inspiratie op te doen? Laat het me weten! Altijd goed om deze lijst van 11 weer aan te vullen.

11 tips om creativiteit te stimuleren

Delen