buitenstebinnen inspiratiedag 8 maart

Buitenstebinnen inspiratiedag

Op donderdag 8 maart 2018 organiseren we – op verzoek – een herhaling van onze inspiratiedag ‘Buitenstebinnen’.  Ook deze keer staat de relatie met de omgeving centraal. Hoe geef je de buitenwereld een plek in je interne processen?
 Verbinding met de omgeving is cruciaal voor succesvolle organisaties. Vandaar dat veel managers, projectleiders en adviseurs aan de slag willen met ‘co – creatie’, ‘participatie’, ‘netwerksamenleving’ en ‘communicatieve organisatie’. Maar wat betekent dit in de praktijk? Hoe krijg je meer zicht op je stakeholders? En hoe geef je kennis over de omgeving vervolgens een plek in jouw eigen organisatieprocessen?

In een communicatieve organisatie werken mensen die in staat zijn te begrijpen wat er in de omgeving gebeurt, contact en verbinding hebben met de belangrijke spelers in- en extern en in staat zijn snel te bewegen als dat nodig is. Maar wat betekent dit voor de rol van communicatieprofessionals, inhoudelijk experts en managers? Wat zijn de gevolgen hiervan voor hun werk en de relatie met de omgeving.

Kortom: hoe betrek je anderen bij jouw ideeën en gedachten en geef je de verbinding met de omgeving vorm? Daarover gaan we 8 maart graag met jou in gesprek!

Programma

14.30 – 15.00 uur: Inloop
15.00 – 15.45 uur : Welkom en korte inleiding door Patrick Dekkers
Drie invalshoeken om verbinding met omgeving vorm te geven:

16.00 – 16.45 uur: Gesprek
Aan drie tafels praten we verder over de drie invalshoeken. Daarbij sluiten mensen aan met ervaring uit de praktijk. Zij koppelen hun ervaring aan de verschillende invalshoeken.

17.00 – 17.45 uur : Gesprek 2e ronde
Ben je nog niet uitgepraat over een invalshoek? Of wil je verder praten over een van de andere invalshoeken? Daar is in deze ronde alle gelegenheid voor.

17.45 – 18.00 uur: Terugblik
Vervolgens blikken we op een unieke manier terug op de middag.

18.00 – 19.00: Afsluiting
Aansluitende borrel en napraten.

Locatie

Tijdens deze inspiratiemiddag zijn we te gast bij dé plek die communicatie ademt:

COMM | Museum voor Communicatie
Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag

Je bent al vanaf 13.00 uur van harte welkom in het Museum voor Communicatie. Bezoek het museum kosteloos en ontdek de invloed van communicatie op jou en je omgeving!

In contact komen

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.

Neem contact op