Communicatiestrategie bepalen

Terug naar overzicht

Ondersteuning bij strategische communicatie in jouw beleid, organisatie of project. Door goed naar jou en je omgeving te luisteren komen we samen verder.

Met welke vragen kun je bij ons terecht

Herken je dit? Je organisatie is ‘niet communicatief genoeg’. Er is herrie rondom je project, omdat telkens nieuwe partijen het met elkaar oneens zijn. Het lukt je niet om je product naar volle potentie te verkopen en potentiële klanten weten niet wie je bent. Of krijg je bijvoorbeeld niemand betrokken bij het beleid dat je in co-creatie wilt ontwikkelen? Dan kunnen wij je helpen door strategisch met je mee te denken.

Hoe wij helpen

Samen een communicatiestrategie, organisatiestrategie of contentstrategie ontwikkelen of jou strategisch ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld positionering. Dat doen wij door goed te luisteren, naar jou, maar ook naar je omgeving. We gaan pas aan de slag als we jouw vraag en de context van die vraag goed doorgronden.

Onze aanpak

Elke vraag is uniek en daarom is onze aanpak altijd maatwerk. Toch zien we in onze aanpak over het algemeen terug dat we samen met jou beginnen met het bepalen van de focus, waarna we het netwerk van medestanders, tegenstanders, concurrenten en/of klanten in kaart brengen. We luisteren naar de partijen die ertoe doen zodat we ze begrijpen, hun behoeften (wensen, angsten, uitdagingen en eisen) kennen. Daarna bedenken we een plan ofwel strategie hoe we de behoeften van de partijen kunnen verbinden aan jouw doelen. Bij de strategieontwikkeling zijn we je partner: als ondersteuner, coach of inspirator.

Neem contact op

Benieuwd naar hoe wij jou strategisch op het gebied van positionering, content, interne communicatie of bijvoorbeeld een communicatieve organisatie kunnen helpen? Kijk voor inspiratie bij onze projecten en/of neem contact met ons op!

Meer over uitvoering en training

Vanzelfsprekend kunnen we de strategie ook ondersteunen met het realiseren van allerlei communicatiemiddelen- en tools of training en coaching.

In contact komen

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.

Neem contact op