Effectieve communicatie ontwikkelen

Terug naar overzicht

Jezelf, je afdeling of zelfs jouw hele organisatie ontwikkelen op communicatievlak? Verbinding is nodig voor effectieve communicatie. Wij leren je graag hoe je die verbinding kunt maken met anderen.

We kunnen je helpen bij het versterken van jouw communicatieve vermogen of dat van je afdeling of de hele organisatie. Je kunt bij ons terecht voor coaching en trainingen. Via Van der Hilst geven we bovendien masterclasses. 

Effectieve communicatie ontwikkelen door:

Coaching, begeleiding of klankbord

Heb je behoefte aan een persoonlijk adviseur die met je meekijkt naar wat er in/om de organisatie gaande is en hoe je daarop het beste in kunt spelen? Of heb je tijdens een veranderproces of in een crisissituatie intensievere ondersteuning nodig? Wij hebben ervaren adviseurs in huis die met je naar de situatie kunnen kijken, analyseren en spiegelen wat er gaande is. Samen met jou zoekt de adviseur daarna naar de meest effectieve aanpak. De begeleiding vindt over het algemeen gedurende een wat langere periode plaats. In die periode kan de adviseur 24/7 op afroep beschikbaar zijn, naast een aantal vaste overlegmomenten of (de lichtere variant) spreken we bijvoorbeeld 1x per maand af.

Trainingen op maat

Wil je met een grotere groep (de hele afdeling, verschillende mensen vanuit de organisatie of de hele organisatie) een stap zetten richting een organisatie die de omgeving (nog meer) centraal zet? Spreekt onze visie je aan? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren vanuit onze visie verschillende incompany trainingen die zijn afgestemd op specifieke organisatieonderdelen, wensen en doelen.


Training ‘Effectief verbinden in netwerken’

Training netwerken hvr vanbinnenuit universiteit twente renata verloopIn vijf dagen een plan maken voor de uitdagingen in jouw netwerkcasus? Met deze training helpen we je op weg! Je gaat aan de slag met jouw uitdaging vanuit de theorie, met praktijkvoorbeelden en op het niveau van luisteren en persoonlijke verbinding. Op dag 5 pitch je jouw plan van aanpak aan de groep en kun je direct aan de slag.

Lees verder


Masterclass Communicatie

Via Van der Hilst geven onze adviseurs masterclasses aan communicatieprofessionals. Tijdens de masterclasses leren we je om in je kracht te (blijven) staan in de veranderende wereld, de veranderende organisatie, het veranderende communicatievak.

Masterclass Communicatiestrategie

Masterclass Communicatievisie

In contact komen

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.

Neem contact op