Online communicatie

Terug naar overzicht

Wil jij of jouw organisatie ‘iets met social media’, een website of aan de slag met relevante content voor jouw doelgroep? De middelenmix doorlopend optimaal inzetten of online participatie, samenwerking of een newsroom organiseren? Wij kunnen je helpen!

Ondersteuning in online communicatie

Onze communicatieprofessionals helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en/of knelpunten in online communicatie. We helpen je om de online communicatie zo te organiseren dat je deze doorlopend kunt optimaliseren. Daarnaast helpen we bij het (opnieuw) inrichten van bijvoorbeeld websites en de creatie en redactie op content. We helpen door met je te sparren, een analyse te maken of de uitwerking geheel op ons te nemen. 

Werkwijze online communicatie

Onze communicatieprofessionals denken altijd kritisch met je mee over hoe je jouw doel en/of opgave bereikt en welke online middelen je daarvoor op welke wijze het beste kunt inzetten. Daarbij gebruiken wij verschillende werkvormen, methodieken en data om zowel de eigen identiteit, als die van de doelgroep en de context scherp te krijgen. 

We werken het liefst stap voor stap samen aan steeds betere online communicatie. Zodat we resultaatgericht en flexibel optimaal resultaat kunnen behalen en jij ook zonder ons verder kunt. 

Contentmanagement

Voor online communicatie is contentmanagement van essentieel belang. HVR werkt met een team van contentmanagers aan verschillende opgaven voor verschillende opdrachtgevers. Van het bedenken van de juiste content voor de doelgroep, tot aan het ontwikkelen en plaatsen op websites en sociale media kanalen.  

Lees meer over ons team van contentmanagers

Visie op online communicatie

We ondersteunen organisaties bij hun online communicatie vanuit de visie dat online kanalen en boodschappen nooit op zichzelf staan. Dat de optimale keuzes voor vanuit welke afzenders, via welke middelen en met welke content gebaseerd zijn op je opgave. Die opgave bestaat uit jouw doelen en rol, maar ook uit de positie die je hebt, wat de doelgroep beweegt en hoe de context eruit ziet. Wil je meer weten over deze visie?  

Lees meer over Webpresence!

Interesse

Benieuwd of onze aanpak jou, je afdeling of organisatie kan helpen je verder te brengen in je online communicatie? Bel of mail ons! Via 070 – 346 36 16 of info@hvrgroup.nl.