Communicatiemiddelen realiseren

Terug naar overzicht

Van website tot stakeholdersanalyse, van monitoring tot content. Of misschien ben je op zoek naar een goede projectleiders, interim communicatieadviseurs en -managers?

Je bent op zoek naar een partij die je helpt bij de uitvoering; voor het beheren van je website of social media-kanalen, het maken van teksten, een brochure of folder. Het monitoren van social media, analyseren van stakeholders of gedrag op je website. Of  ben je juist op zoek naar iemand die je kan helpen bij het organiseren van een evenement of bij het maken van een coachingstool waarmee je je collega’s communicatiever kunt maken? Neem contact met ons op, wij kunnen je helpen.

Onze aanpak

Bij de uitvoering van communicatietaken vinden we het belangrijk om de middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten om jouw doelen te behalen. Pas als we je doel doorgronden en de omgeving van dat doel begrijpen, kunnen we jouw boodschap verbinden aan de interesses, wensen en behoeften van je doelgroep. Daarom beginnen we veel opdrachten voor de invulling van een website, social media, folder of bijeenkomst met de vraag: wat wil je met het middel bereiken? En bij wie? Die informatie gebruiken we bij een analyse van de doelgroep. Daarna gaan we aan de slag met de invulling van de opdracht. Daarbij blijven we evalueren of jouw doelen behaald worden.

Kennis en kunde

We hebben kennis van verschillende media en hun mogelijkheden. We hebben meerdere methodieken en tools om stakeholderanalyses te maken. We kennen diverse CMS’en en zijn op de hoogte van SEO, analyse- en monitoringstools. We zijn creatief en echte schrijvers. Kunnen we een deel van jouw vraag niet alleen oplossen? Dan hebben wij de contacten die ook die onderdelen goed kunnen oplossen. Vanzelfsprekend blijven wij in zulke gevallen jouw aanspreekpunt voor kwaliteit en deadlines.

Projectleider of interim adviseur?

Op zoek naar een projectleider of interim communicatieadviseur of manager? Wij hebben goede! Check ons team, misschien past één van onze adviseurs goed bij jouw project of tijdelijke vacature.

In contact komen

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.

Neem contact op