Over ons

Je hebt je omgeving nodig om successen te boeken. Wie zijn de mensen om je heen en wat willen ze.

Steeds meer organisaties beseffen dit en zoeken naar een aanpak om de omgeving centraal te kunnen zetten in hun projecten, processen en werkwijzen. Wil jij ook die verbinding maken? Dan gebruik je vast termen als ‘communicatieve organisatie’, ‘participatie’, ‘co-creatie’, ’netwerkorganisatie’, ‘van buiten naar binnen’, ‘maatschappelijke toegevoegde waarde’ en/of ‘de klant centraal’. Wij van HVR vatten het samen in de term ‘buitenstebinnen’.

Jouw vraag

HVR Group helpt jou bij het behalen van buitenstebinnen ambities op organisatie- en afdelingsniveau. Daarnaast zijn we een uitstekende partner om met jou vraagstukken vanuit een project, programma, positioneringsvraagstuk of communicatieprobleem aan te pakken. We kunnen je ondersteunen op 3 niveaus: verbinding maken met je omgeving, ondersteuning in online communicatie en in het communicatiever maken van jou, je afdeling of organisatie. Meer over deze 3 niveaus lees je in:

Wie wij zijn

HVR is een bureau dat zich bij alle adviezen verplaatst in de buitenwereld. We bestaan uit een club brede adviseurs; we analyseren problemen en vraagstukken, leveren tastbare oplossingen en blijven constructief kritisch sturen op resultaat. Daarbij werken we graag intensief samen met de opdrachtgever en passen we onze strategieën doorlopend aan; op waar we staan in het implementatietraject, op nieuwe inzichten en/of op de veranderende omgeving. Elke vraag is uniek en onze aanpak is daarom vaak maatwerk. We werken wel vaak volgens dezelfde uitgangspunten: die van begrijpen, verbinden en bewegen. 

Onze naam

HVR is in 1953 opgericht door Hund, Van Vleuten en Van Roemburg. Zij noemden ons bedrijf naar de eerste letters van hun achternamen. De kunstwerken die Kees van Roemburgs creatieve geest voortbracht, vind je op www.keesvanroemburg.nl.

In contact komen

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.

Neem contact op