Elise de Groot


Expertise

Ontwikkelt innovatieve strategieën en vertaalt die naar concrete activiteiten en middelen. Van stakeholders- en omgevingsanalyse tot cross-mediale actieplannen waarin online en offline media elkaar versterken. In haar aanpak en werkwijze spelen stakeholders en doelgroepen een actieve rol. Elise is sterk op het sociale vlak en in staat om betrokkenen te verleiden om in beweging te komen.

Terug naar overzicht
“Denk out of the box, nooit out of the team.”

Profiel

Creatieve sparringpartner met een doe-mentaliteit. Heeft kennis en inlevingsvermogen voor de inhoudelijke uitdagingen van opdrachtgevers. Is doortastend. En altijd op zoek naar nieuwe (praktische) invalshoeken. Rust niet totdat het best haalbare resultaat in de pocket is.

Wordt blij van

Keihard sporten, lekker (vega) eten, cultuur snuiven (bij voorkeur toneel), de wereld rondreizen met mijn lief en discussiëren met vrienden en familie. Het liefst in combinatie.

Werk

  • Provincie Noord-Brabant; projectleider (Innovatie) Agrofood, communitymanager communicatiecommunity,
  • Brabant mobiliteitsnetwerk; communicatieadviseur, ontwikkelen strategie en implementatie,
  • Cito; analist, stakeholderanalyse en monitoren strategische positie van Cito t.o.v. haar belangrijkste producten met behulp van de HVR Field Map, incl. interventiestrategie,
  • Hivos; strateeg, ontwikkelen Strategisch Merk Kompas en communicatiestrategie.

Projecten van Elise