Floor Fortunati

Stel je voor: Je hebt een prachtige tekst geschreven, een goede opbouw, een sterk einde, je boodschap komt fantastisch over en je bent best een beetje trots op jezelf. Terwijl je je tekst online plaatst, vraagt het CMS om een foto. “Oh ja”, denk je… “Een foto…”. Herkenbaar? Bij communicatie denken we vaak aan tekst en taal. Dat terwijl we als mensen juist heel visueel zijn ingesteld. Goed gebruik van beeld zorgt niet alleen dat je tekst beter gelezen, maar ook beter onthouden wordt. En is dat niet het doel van communicatie?


Expertise

Op zoek naar persoonlijke content die mensen verbindt en bij je project betrekken? Floor vindt overal verhalen en maakt haar content met nuchterheid, passie en een goede dosis humor. Ze kan schrijven, interviewen, filmen, fotograferen en prima presenteren.

Terug naar overzicht
“Had ik al gezegd dat beeldredactie ook echt heel belangrijk is?”

Profiel

Als content manager vertelt Floor verhalen. Zowel in tekst, als in beeld. Soms met geluid, soms zonder. Ze maakt graag portretten en is heel goed in het vastleggen van sfeer. Floor is oprecht geïnteresseerd in de wereld om haar heen en houdt ervan om mensen het hemd van het lijf te vragen. Ze past zich moeiteloos aan, duikt graag in nieuwe onderwerpen en is bijna altijd positief.

Als ze de loterij wint, gaat ze documentaires maken over dingen als de hippie trail, hokjesdenken en hedendaags feminisme. En ze start een hostel, in een klimgebiedje aan zee.

Wordt blij van:

Eerste lentedagen, zwoele zomeravonden, zware onweersbuien, zwemmen in zee, warme douches, hete sauna’s, bergen, bossen, hangen aan rotsen, fietsen met wind mee. Klimmen met Steven, dansen met Steven, Steven in het algemeen. Lange wandelingen, kanotochten, Juniper, Amara, kruidenthee.

Werk:

  • Redactie Prolander
  • Redactie RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
  • Redactie SCOH (Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden)
  • Redactie VAB (Vanuit Autisme Bekeken)

Projecten van Floor