Louise Rijksen


Expertise

Louise is altijd op zoek naar het beste voor de klant. Hard werken en aanpakken zijn dan ook woorden waar ze niet vies van is. Haar focus ligt bij het creëren van content, in welke vorm dan ook. Ze probeert het zo concreet mogelijk te maken. Blijft iets onduidelijk of abstract? Dan laat ze het weten en vraagt opheldering voor een zo scherp mogelijke tekst, video, nieuwsbrief of ander middel.

Terug naar overzicht
“Teamwork is de brandstof waarmee gewone mensen ongewone resultaten bereiken”

Profiel

Louise krijgt energie van mooie projecten en houdt van teamwork. “Samen maken we mooie dingen” is dan ook iets wat ze regelmatig zegt. Louise neemt graag initiatief en is van nature echt een verbinder. Functioneren doe je volgens haar in een gezellig en leuk team.

Wordt blij van

Goede chocolade (het liefst Tony Chocolonely – karamel zeezout), uiteten gaan, wijntjes drinken in een goede wijnbar, op vakantie naar Italië. En met haar voeten in het zand op een mooi (liefst Zeeuws) strand.

Werk

  • Prolander: webredactie en nieuwsbrieven maken voor verschillende gebiedsontwikkelingsprojecten in Drenthe en Groningen. Onder meer voor Bargerveen Schoonebeek, Zuidelijk Westerkwartier, Westerwolde en Westerbroek
  • Vanuit autisme bekeken: content creatie voor social media en artikelen schrijven
  • Vlaams Nederlandse Scheldecommissie (VNSC): creëren van een online magazine. Hiervoor tekst en beeld (video’s) maken
  • Ministerie van Economische Zaken: schrijven voorwoord jaar verslag EIA

Projecten van Louise