Maarten Leseman


Expertise

Is gepokt en gemazeld in het adviseren van bestuurders en leidinggevenden over strategische communicatievraagstukken en dan met name over wat actueel is in het landelijk gebied, duurzaamheid, milieu en klimaat, en processen waar belangen soms botsen en de gemeenschappelijke noemer niet altijd voor de hand ligt. Weet met het perspectief van morgen, vandaag te handelen, is creatief en een gewaardeerd sparringpartner voor projectleiders, managers en bestuurders.

Terug naar overzicht
“Communicatie moet betekenis hebben voor mensen en hun omgeving”

PROFIEL

Een strategisch denker en als sparringpartner snel vertrouwd met bestuurders, managers en projectleiders. Stelt vragen, maar blijft altijd in verbinding, is betrokken en gemotiveerd om ‘er samen wat van te maken’. Heeft brede kennis van ontwikkelingen in land- en tuinbouw, landelijk gebied en verduurzaming van de economie. Kan goed luisteren, is ‘geen meeprater’ en ontzorgt.

WORDT BLIJ VAN

Als partijen elkaar weten te vinden en oprecht uit zijn op het formuleren van gemeenschappelijke doelen, elkaar daarin respecteren, waarderen, elkaar wat gunnen en de dreigende polarisatie van standpunten naar de achtergrond is verdwenen.

WERK

Prolander in Groningen en Drenthe

Projecten van