Özlem Cetin


Expertise

Analytisch, positief gedreven, communicatief zeer vaardig. Zij beweegt zich graag behendig op het snijvlak van communicatie, beschikbare middelen en personeel, out-of-the-box creativiteit en te behalen doelen. Verdiepen, voorbereiden en ervoor gaan!

Terug naar overzicht
“Succes is een gezamenlijke reis, geen bestemming”

Profiel

Als communicatieadviseur heeft zij tijdens het uitvoeren van haar verschillende rollen en flexibele instelling ontdekt dat er een cruciale link ligt tussen communicatie en menselijke contacten. Om zowel verschillende externe partijen als voor de eigen organisatie van waardevolle dienst te kunnen zijn in het proces dat moet leiden naar het gewenste doel, heb je een langdurige (partner)relatie nodig waarvan zowel commerciële als non-commerciële baten een onderdeel zijn. Als cruciaal onderdeel van dergelijke grote projecten heeft zij zich met name ingezet als communicatieadviseur op tactisch en strategisch niveau en diverse communicatieteams begeleid.

Özlem is een communicatieadviseur met een passie voor communicatie, omgeving, onderwijs, cultuur, maatschappij, talen, menselijke contacten, luisteren, overtuigen, nieuwe media en marketing. Daarnaast heeft ze een creatieve en frisse blik op zaken waardoor ze iedere doelstelling en situatie laat resulteren in succes.

Wordt blij van

Quality time doorbrengen met gezin, familie en vrienden. Heerlijk wegdromen in het gezelschap van een boek, maar ook van vakanties naar verre, warme oorden.
Van dat laatste kan ze alleen maar optimaal genieten als ze meer dan tevreden klanten en relaties achterlaat.

Werk

  • Communicatieadviseur voor verschillende projecten bij Prolander
  • Communicatieadviseur SCOH