Blogs van onze communicatieadviseurs

Paulien Otter


Expertise

Is altijd op zoek naar de drijfveren van de ander om doelgericht te communiceren. Slaat graag bruggen tussen verschillende disciplines, personen en organisaties. Hiervoor is effectief en begrijpelijk communiceren, waarbij iedereen ‘dezelfde taal’ spreekt, het uitgangspunt. Het juiste verhaal overbrengen met een doordachte strategie met online en offline middelen die elkaar en de boodschap versterken. Bekijkt het communicatievak altijd met een marketingbril.

Terug naar overzicht
“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes”

PROFIEL

Paulien heeft de drive om altijd het beste resultaat te behalen. Het liefst samen. En wanneer iets niet haalbaar is, dan kijkt ze altijd naar wat wel mogelijk is. Maakt graag andere mensen enthousiast voor een idee. Is altijd geïnteresseerd in een ander. Door haar organisatorische vermogen, kan je een project van A-Z (strategie bedenken tot aan uitvoering) wel aan haar overlaten; je weet zeker dat het tot in de puntjes is geregeld.

wordt blij van

Vrienden & familie, sporten (passie voor voetbal en bootcamp), koken, genieten van leuke horecatentjes, spelletjes, reizen, leuke en goede gesprekken en lachen.

Werk

Offerte-aanvragen trajecten
Interne (marketing)projecten
Prolander
Provincie Noord-Brabant