Rosa van Straten


Expertise
Een strategisch denker die met een scherpe blik adviseert over complexe communicatievraagstukken. Rosa combineert in haar advieswerk haar ervaring in politiek bestuurlijke omgevingen met haar didactische achtergrond, haar kennis van retorica en haar persoonlijke kijk op communicatie. Verbinding staat daarbij altijd voorop. Door te luisteren, te analyseren en een open gesprek aan te gaan, weet zij partijen bij elkaar te brengen. Daarnaast vind je in Rosa een integere projectmanager. Ze houdt overzicht, weet alle samenwerkingspartners met de juiste toon te benaderen en zorgt ervoor dat iedereen zich betrokken blijft voelen bij het project.
Terug naar overzicht
“Durf te luisteren, daarmee valt zoveel te zeggen. ”

Profiel

Denkt en analyseert voordat ze doet, is kritisch en stelt vragen om mensen en materie goed te leren kennen. Met haar open en nieuwsgierige houding onderzoekt Rosa graag verschillende mogelijkheden om tot een weloverwogen en vernieuwend voorstel te komen. Ze houdt van de afwisseling die het projectmatig werken met zich meebrengt en haalt er voldoening uit om net dat stapje extra te zetten voor opdrachtgevers.

 

Wordt blij van

De eerste zonnestralen in de lente, theaterbezoekjes, ontbijten aan het strand, hond Dibbe, mooie uitzichten, spelletjesavonden en camperavonturen in de bergen en aan zee.

 

Werk

  • Prolander: Communicatieadviseur voor de programmacommunicatie in het deelgebied Drentsche Aa.
  • Prolander: Procesmanager bij de totstandkoming van een papieren magazine over de gebiedsontwikkeling in het Bargerveen.
  • Prolander: Communicatieadviseur voor de corporate communicatiestrategie van Prolander.
  • Gemeente Den Haag en Gemeente Amersfoort: Communicatieadviseur voor het voorbereiden, organiseren en begeleiden van een pilot over groene ambities in gemeentelijke besluitvorming