Webinar: De organisatie van communicatie

Tijdens dit webinar van 30 minuten neemt Patrick Dekkers je mee in het organiseren van communicatie.

Hoe centraal staat de interne en externe omgeving in jouw organisatie van communicatie? Het antwoord op deze vraag bepaalt wat je doet, hoe je het aanpakt en met wie. Wij ontwikkelden een routekaart met verschillende handvatten en instrumenten om het antwoord voor jouw situatie te vinden.

In veel organisaties spelen vragen over de inrichting van de communicatiefunctie. Ze zijn er vanuit verschillende perspectieven en kennen verschillende vormen. De antwoorden op deze vragen zijn niet eenduidig; elke organisatie anders is en daarmee om een andere oplossing vraagt.

Tijdens de VakImpuls webinar in samenwerking met Logeion schetst Patrick routes naar het passende antwoord in jouw situatie als manager of adviseur.

 

Download de 'Presentatie De organisatie van Communicatie 2020' om deze op je gemak door te nemen.

Download de ‘Presentatie: De organisatie van communicatie’ om deze op je gemak door te nemen.

Op onze dienstenpagina over de organisatie van de communicatie vind je meer  informatie, inspiratie en onze whitepapers.

De geheleVakImpuls‘ webinar in samenwerking met Logeion is voor alle leden terug te kijken.  Geen lid en wel interesse in het verhaal van Patrick? Bel of mail hem dan op onderstaande contactgegevens.

 

Hoe wij jou verder kunnen helpen

 

Patrick is een ervaren communicatieprofessional werkzaam als adviseur, projectleider en (interim) manager voor verschillende opdrachtgevers. Hij is daarbij steeds gericht op het leveren van meerwaarde aan de inhoudelijke opgave die aan de orde is.

HVR Group is een communicatieadviesbureau dat samen met opdrachtgevers bouwt aan communicatieve organisaties. Strategisch, tactisch, operationeel. Altijd op maat. We zijn een uitstekende partner om vraagstukken vanuit een project, programma, positioneringsvraagstuk of communicatieprobleem aan te pakken. Communiceren is al lang niet meer het exclusieve domein van een afdeling communicatie. De hele organisatie communiceert. Dat is de visie van HVR.

Aan de slag

Interesse om samen op avontuur te gaan? We nemen je graag mee op reis. Laat ons weten wat jouw ideale bestemming is en welke ervaringen je al in je rugzak meedraagt. Vraag vrijblijvend een gesprek aan per mail: patrick.dekkers@hvrgroup.nl of bel direct met Patrick op +31 0(6) 13298377