Werken bij HVR Group

Als je bij HVR werkt, maak je kennis met alle aspecten van communicatie en content. Je werkt hier in een enthousiast team. Samen met je collega’s werk je voor verschillende opdrachtgevers, aan verschillende projecten. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Dit is topsport!

We trainen om ons te blijven ontwikkelen, op individueel niveau én op teamniveau. We organiseren bijvoorbeeld iedere maand een inspiratiemiddag om elkaar te inspireren en we nodigen ook geregeld externen uit om ons te inspireren. 

Om voorop te lopen, blijven we onszelf opnieuw uitvinden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Alles op kantoor werkt fantastisch. En als er toch iets is wat niet fijn werkt, dan helpt Suus je meteen, zodat jij weer lekker aan de slag kunt, zelfs als je een keertje thuis werkt. Je krijgt een goed werkende laptop (met support), een mobiele telefoon, een ov-business card en de Clifton Strenghts Talent assessment (incl. begeleiding van een coach). Daarnaast krijg je op kantoor maandelijks een stoelmassage (uiteraard alleen als je dat wilt). ’s Zomers gaan we met het team en partners barbecueën op het strand, we organiseren een kerstdiner en een tof teamuitje!

Het is hier schoon, er is koffie en thee (mét koekjes) en chips ligt binnen handbereik.

Plezier is een serieuze zaak

Wij willen dat iedereen gelukkig is op zijn werk, dus we creëren de juiste sfeer op kantoor. Op het ene moment is het zo stil dat het lijkt alsof je alleen bent − iedereen zit dan in hyperfocus te werken − en het volgende moment is het feest. We zetten muziek bijvoorbeeld op een lekker hoog volume en genieten van taart of een borrel om een succes te vieren. 

Er is altijd wel een succes (of verjaardag) te vieren. En anders bedenken we gewoon wat. Heb jij al een idee?

Collega’s aan het woord

Hoe is het nou écht om bij HVR te werken? Onze collega’s vertellen je hoe dit er voor hun uitziet.

Vacatures

Mocht je nou denken ‘híer wil ik werken!’ Bekijk dan onze vacatures en wie weet zien wij elkaar snel.

Bekijk onze vacatures >